Добродојдовте во форумот на ARISЕ.

Овој форум е платформа за размена на гледишта, мисли и предлози за тоа како треба сите заедно да делуваме за да овозможиме развивање на вештини и решенија за обуки, овозможувајќи му на градежниот сектор да ја прифати дигитализацијата како патека кон подобрена ефикасност, зголемена конкурентност и постигнување на повеќе одржливи практики во целиот градежен сектор.

Целта на овој форум е да информира и овозможи ангажирање на градежниот сектор во дигитална трансформација, стимулирајќи ја побарувачката за вештините за одржлива енергија, градејќи култура во рамките на градежниот сектор кој е дигитално издигнат и со зголемена одржливост. .

Добредојден е вашиот придонес. Придружете ни се во Европска кохезија за да заедно изградиме Дигитален Трансформативен Патоказ за градежниот сектор.

ЗА ДА УЧЕСТВУВАТЕ ВО НАШИТЕ ДИСКУСИИ, ТРЕБА ДА НИ ПРАТИТЕ БАРАЊЕ СО КЛИКАЊЕ НА ‘REQUEST TO JOIN’.

Ве молиме вклучете ги сите професионалци од вашата мрежа кои би можеле и би сакале да се прикулучат, со кликање на ‘INVITE CONNECTIONS’

Се гледаме!